By using this website, you agree to the use of cookies as described in our Privacy Policy.
9330 Kapuvár, Wesselényi u. 40.
Nyitva: H-P 8:00-17:00

Válasszon nyelvet

Pályázat

Pályázat

palyazat_clip_image002

Projekt megnevezése: Gépjármű javító műhely építése a Kapuvári Ipari Parkban NYDOP-1.3.1/D-2009-0030terv1
A projekt célja , korszerű új gépjármű javító műhely megépítése, infrastruktúrával való ellátása a Kapuvári Ipari Parkba . A fejlesztés a pályázó tulajdonában álló 1587 m2 ipariparkban elhelyezkedő ingatlanán fog megvalósulni. A projekt magába foglalja a könnyűszekezetes 455 m2 alapterületű, 5,5 m belmagasságú épület és a hozzá kapcsolódó villany, víz és csatorna csatlakozás, valamint az utak és parkolók térburkolatának megépítését.

A vállalkozás által használt műhely jelenleg a vállalkozó családi házának udvarán lakövezetben üzemel. Mára már olyan forgalmat ért el a szolgáltatás,, hogy ebben a
környezetben a szűkös és a nehezen megközelíthető telephely gátja a további fejlődésnek, valamint a vállalkozással járó zaj és forgalom zavarja a környéken lakók nyugalmát. A pályázó Tímár Jenő egyéni vállalkozó., aki gépkocsik karosszéria javításával, gépjárműüvegek cseréjével és javításával valamint gépkocsi karbantartással foglalkozik. A jelenlegi vállalkozás ebben a formában ugyan, csak 2007-ben jött létre, de a tevékenység családi vállalkozás formájában 17 éve működik. A pályázó első alakalommal 1992-ben váltott ki vállalkozói igazolványt, majd egy külföldi munkavállalási lehetőség miatt ezt vissza adta .

A műhelyt édesapja id. Tímár Jenő működtette tovább szintén egyéni vállalkozóként.
2007.04.26-án ismét Tímár Jenő váltott ki vállalkozói igazolványt, így alakult ki a pályázó jelenlegi jogi státusza. A vállalkozó célja, most már véglegesen, a bejáratott vállalkozást működtetni, a jelen projekt kapcsán végzett fejlesztés lehetőséget teremt ennek kultúrált körülmények között való művelésre és a további fejlesztésére. Néhány éven belül cél, egy korszerű fényező fülke beszerzése, és a vállalkozás tevékenységébe a jármű fényezést is bevonni. A projekt minimálisan 2 új munkahelyet teremt.

Az Építkezés aktuális képei itt láthatóak >>>

terv2


A kedvezményezett: Tímár Jenő egyéni vállalkozó . 9330 Kapuvár Pozsonyi út 80.
Közreműködő szervezet:
Nyugat-dunántúli Regionális Fejlesztési Ügynökség Nonprofit Közhasznú Kft. 9700 Szombathely Kőszegi út 23.
Hiperhivatkozásiok :

www.westpa.hu (Nyugat-dunántúli Regionális Fejlesztési Ügynökség Nonprofit Kft.)weatpalogowww.nfu.hu (Nemzeti Fejlesztési Ügynökség )

eu_nfu

Autóüvegezés, Karosszéria munkák, és teljes körű gépjármű szervíz szolgáltatásokkal állunk rendelkezésére.

  • Hétfő - Péntek 8:00 - 17:00, Szombat - Vasárnap - ZÁRVA

Információk

Amennyiben úgy gondolja, hogy segíthetünk, keresse fel szervizünket! Kérjen szélvédő beszerelésről árajánlatot, akár telefonon is.
A helyszíni üvegcsere sem gond. " Munka, és emberi időn túl is vállaljuk az üvegcserét."

Egy telefont megér, hogy ha a legjobbat akarja választani!

Kapcsolat

Tímár Autóüveg és Gépjármű Szerviz Kapuvár

timar hirdetes